JE LI OVA ŽENA NORMALNA? Wanda postavila nevjerojatni ultimatum Interu!

FOTO:

Sada je sve jasno! Wanda Nara nije samo supruga već je i agentica Maura Icardija. Talijani su se danas raspisali o nevjerojatnom ultimatumu.

Podsjetimo, u Interu se odvija prava sapunica na relaciji glavni ljudi u klubu – Mauro Icardi. Argentinski napadač ostao je bez kapetanske trake, a često se zna naći u nepotrebnim svađama s navijačima. A tu je i njegova vesela žena koja očito voli zakuhati stvari.

Wanda i Mauro koketiraju s mnogim klubovima, to uopće nije tajna. Jedan od posljednjih klubova koji bi mogao dovesti Icardija je Juventus! Takav transfer bio bi pravi skandal na “Čizmi” jer Inter i Juve su ponajveći rivali u Italiji. No, od odlaska Icardija neće biti ništa ako će klub poslušati ulimatume koje je postavila Wanda!

Prvi zadatak je da se osobno ispričaju Icardiju, a drugi je da mu vrate kapetansku traku. “Ako to ne napravite, Mauro više neće zaigrati za Inter!”, navodno je rekla njegova supruga i agentica.

Ovo će izazvati dodatni bijes kod navijača Intera jer oni kao da su se pomirili s tim da Mauro odlazi iz kluba. Argentinac je jednostavno previše svadljiv, a i često zna imati problema s formom pa zbog toga pati cijela ekipa. Ove ultimatume danas je prenijela poznata La Gazzetta dello Sport.

POZNATI TALIJANSKI NOVINAR OTKRIVA: PERIŠIĆ JE POLUDIO NA ICARDIJA! ‘ZAŠTO TVOJA ŽENA…’

DEČKO, PA TI NISI NORMALAN! Pogledajte prekrasan pogodak Piateka!

Komentari

komentara

« Povratak