JE LI OVAJ ČOVJEK NORMALAN? Pogledajte što Jamie Carragher prognozira za Hrvatsku na Euru!

FOTO:

Približava nam se Europsko prvenstvo koje će se ovog ljeta igrati u Njemačkoj. Podsjećamo, Hrvatska se nalazi u skupini zajedno sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Svoju prognozu nadolazećeg Eura dao je Jamie Carragher, nekadašnji poznati engleski nogometaš.

Legendarni član Liverpoola prognozirao je za The Telegraph kako će se rasplesti Euro u Njemačkoj. Nažalost po nas, nije previše optimističan.

Naime, Carragher je izabrao Španjolce kao pobjednike grupe, a Hrvatsku je smjestio ispred Italije. Carragher je u svojoj predikciji spojio Hrvatsku i Mađarsku u osmini finala, a ondje je prednost dao Mađarima: “Reći ću Mađarska. Mislim da su bili dobri posljednjih nekoliko godina, postigli su više nego što se očekivalo.

Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija koju smo ikad vidjeli, sigurno posljednjih nekoliko prvenstava. Znamo to iz osobnog iskustva kada su izbacili momčad Garetha Southgatea. Modrić u ovim godinama i dalje vuče konce kada uđe s klupe u Realu, no igrao bih na Mađarsku.”

Carragherove daljnje prognoze su sljedeće: u osmini finala igrat će Njemačka protiv Španjolske, Portugal protiv Nizozemske, Belgija protiv Francuske i Engleska protiv Mađarske. U polufinalu je bio sklon domaćinima Nijemcima za koje smatra da će igrati u finalu. Drugi finalist, misli Carragher, bit će Francuska, koja će u polufinalu biti bolja od Engleske.

“Ne vidim način kako Engleska može pobijediti Francusku. Znam da je bilo gusto zadnji put kada smo igrali, ali uvijek imam osjećaj da oni imaju prednost.” Za novog prvaka Europe izabrao je Francusku.

Komentari

komentara

« Povratak