JE LI OVO DOKAZ VELIKE LJUBAVI? Nećete vjerovati što je Juventus pripremio za Mandžukića!

FOTO:

Svi već dobro znamo koliko je Mario Mandžukić omiljen u redovima Juventusa. Vole ga praktički svi, od trenera, suigrača pa sve do navijača koji cijene njegovo nevjerojatno zalaganje i požrtvovnost na terenu. A sada je, čini se, stigla strašna nagrada koju će teško odbiti…

SRCE JUVENTUSA!

Hrvatski napadač bio je jedan od najboljih igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. No, ipak se odlučio na umirovljenje od reprezentacije, a tu odluku sigurno su pozdravili u njegovom klubu jer znaju koliko se Mario zna trošiti na svakoj utakmici. U prijevodu, dati baš sve od sebe.

Navijači ga obožavaju baš zato jer se ne gura u prvi plan i baš svaki put govori na terenu. E baš zato mu stiže nevjerojatna nagrada. Naime, prema pisanju Corriere dello Sporta, Juventus je svome ratniku spreman ponuditi ugovor do kraja karijere!

Mario više neće igrati za Hrvatsku, povukao se nakon srebra u Rusiji i sada je, u 32. godini, posvećen samo klupskim obvezama. Vjeruje se kako Mandžo u Juveu zarađuje oko četiri milijuna eura godišnje, a prema novom ugovoru trebao bi dobiti lijepu povišicu. Hrvat je toliko popularan da navijači smatraju kako CR uopće nije trebao dolaziti jer oni imaju svog junaka!

Ovo je čisti dokaz koliko je Mandžukić zaista cijenjen u Torinu…

LOŠA GODINA ZA KALINIĆA: MINUTE DOBIVA NA KAPALJKU, A SAD SE POJAVIO I NOVI PROBLEM!

NESLAVNA LISTA: Ovo su nogometaši koji su odbili igrati za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak