JE LI OVO GOL SEZONE? Pogledajte fantastičan solo gol igrača Rijeke!

FOTO:

Danas su nastavljene utakmice devetog kola HNL-a. Rijeka je na gostovanju u Koprivnici kod Slaven Belupa izvukla veliku pobjedu 0:1. Jedini pogodak na utakmici postigao je 22-godišnji branič Niko Galešić.

Trenutak odluke dogodio se u 39. minuti. Poluvrijeme se primicalo kraju kada je gostujući stoper Galešić u 39. minuti postigao svoj prvi gol za Rijeku. Galešić je zabio uistinu nevjerojatan gol.

Stoper Rijeke dobio je loptu od Nediljka Labrovića dvadeset metara do svog gola, povukao naprijed i osvrtao se oko sebe tražeći opciju za dodavanje. Nitko od Slavenovih igrača nije ga dovoljno odlučno napadao i Galešić se korak po korak primicao golu.

Kada je ušao u zadnju trećinu ubacio je u brzinu više, vješto gurnuo loptu s jedne strane Marca Borasa, a on prošao s druge i s desetak metara iskosa matirao domaćeg golmana Ivana Šuška. Ukupno je prešao oko 70 metara terena.

U drugom dijelu nije bilo previše uzbuđenja, a najbliže golu bio je Arber Hoxha u 61. minuti. Mioč ga je pronašao usamljenog na lijevoj strani, ali albanski napadač iskosa je pucao pored gola.

ON SIGURNO MOŽE POMOĆI: EVO TKO JE OSTAO BEZ KLUBA!

Komentari

komentara

« Povratak