JE LI OVO IZGOVOR GODINE? Trener Dinama otkrio zašto igraju loše…

FOTO:

Dok Kulešević ima svoje brige, Jovićevića muče nešto drugačiji problemi. Kako ukomponirati pripreme za Europu s dojmom i rezultatima u ovom trenutku?

– Nismo zadovoljni s bodom, išli smo na pobjedu od prve minute. Ali energija i spor protok u prvom dijelu nisu nam pomogli da to i ostvarimo. No, moram reći da smo počeli pripreme s težim treninzima, malo su i teže noge, nismo imali lucidnost i svježinu u završnici. U drugom dijelu s mladima smo imali bolju energiju, hrabrijom i okomitijom igrom dali smo obris gdje bismo trebali biti – rekao je Jovićević.

Dinamov trener još je jednom rekao da nije zabrinut, da će Dinamo u idućim utakmicama izgledati bolje.

– Stanka je ostavila traga, probavamo razne varijante, mlade igrače, promijenili smo sustav u 4-4-2 da vidimo kako izgleda s okomitijom igrom. Dizat ćemo se u igri, kažem, treniramo jako, tempiramo formu za druge datume.

Osječani su bili jako težak suparnik.

– Težak dvoboj, ali cijela liga je teška, puno je dobrih suparnika. No, vidi se i na treninzima da nam nedostaje svježine – kazao je Dinamov trener.

Europa je glavna preokupacija, očito, eksperimentirat će Dinamo do kraja sezone. Međutim, tu i tamo treba nekoga i pobijediti, red je na jedan trijumf, možda u srijedu u Zaprešiću?

DINAMO DUGO NIJE BIO TAKO OČAJAN: Ovo je podatak koji je zabrinuo navijače!

Komentari

komentara

« Povratak