JE LI OVO ULIČNA TUČNJAVA ILI NOGOMETNA UTAKMICA? Pogledajte strašni izvještaj s utakmice Rijeka-Osijek!

FOTO:

Nogometna utakmica između Rijeke i Osijeka prepričavat će se godinama jer izgleda kako smo dobili još jednu utakmicu koja ide u anale.

Osječani su bijesni na odluke glavnog suca utakmice Igora Pajača koji je isključio jednog njihovog igrača, a ubrzo nakon toga je pokazao i na penal nakon blagog duela u skoku. Na kraju utakmice došlo je do naguravanja između igrača obje momčadi, a poslije susreta je zabilježen incident. Delegat utakmice Ivan Smokrović zabilježio je fizički napad na jednog od igrača Rijeke.

Antonija Čolaka, strijelca drugog gola domaćina, šakom u glavu je opalio Eros Grezda. Incident se dogodio na parkiralištu ispred svlačionica. Zbog svega je intervenirala i policija koja je izvršila službenu obradu istog događaja.

“Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja”, napisao je delegat u izvještaju o utakmici.

Neki naši mediji prenijeli su kako u Osijeku namjeravaju poduzeti legalne korake koji nisu viđeni u našem nogometu. Što Vi kažete na ovaj iscrpni izvještaj s nevjerojatne utakmice koja je donijela drugog finalista hrvatskog Kupa? Finale se igra 1. kolovoza u Šibeniku.

BREAKING NEWS: RUŽAN OBRAČUN NA PARKINGU RUJEVICE: IGRAČ OSIJEKA ŠAKOM U GLAVU OPALIO ČOLAKA, STIGLA I POLICIJA!

OČEKIVANE SCENE: OSJEČANI BIJESNI NAPUSTILI RUJEVICU, SUCA PAJAČA ZAŠTITARI ISPRATILI S TERENA…

MESSIJEVE IZJAVE ODJEKNUT ĆE NOGOMETNIM SVIJETOM: Najbolji igrač svijeta tvrdi – ‘Ništa više neće biti isto’

VIDEO: POGLEDAJTE ČUDESNI POGODAK JOSHUE KIMMICHA ZA VODSTVO BAYERNA!

MESSIJEVE IZJAVE ODJEKNUT ĆE NOGOMETNIM SVIJETOM: Najbolji igrač svijeta tvrdi – ‘Ništa više neće biti isto’

 

Komentari

komentara

« Povratak