JE LI OVO MOGUĆE? Evo koliko je Atletico Madrid platio Suareza!

FOTO:

Urugvajski napadač, Luis Suarez, sinoć je kompletirao transfer iz Barcelone u Atletico Madrid. Jedan od najboljih napadača praktički je odmah otpisan prilikom dolaska novog trenera Barce, Ronalda Koemana, koji ga nije vidio u svojim planovima.

Bivši igrač Ajaxa i Liverpoola ima 33 godine, ali za njega to očito nije problem jer je prošle sezone postigao sveukupno 21 gol. Navijači su bili uvjereni kako je on i dalje materijal igrača koji može zabiti +20 golova u sezoni. No, Koeman je imao druge planove.

Suarez se takao na meti raznih europskih velikana, a najviše se pričalo o transferu u veliki Juventus. No, to je propalo zbog papirologije i Luis je na kraju završio u Atletico Madridu!

Ono što je zanimljivo je podatak kako je Atletico za sjajnog napadača dao svega 7 milijuna eura. Iako na poznatoj stranici transfermarkt čak piše da je Suarez u Atletico Madrid došao potpuno besplatno. Naime, Urugvajac je imao aktualni ugovor s Barcom do ljeta 2021. godine, a trenutno vrijedi 28 milijuna eura. Čudan potez Barce, zar ne?

Komentari

komentara

« Povratak