JE LI OVO NAJBOLJI DOKAZ DA NEŠTO NE ŠTIMA U HAJDUKU? Pogledajte zanimljiv trenutak nakon što je Hajduk zabio Osijeku…

FOTO:

Da je Hajduk u totalnom kaosu, to više nije tajna. Bijeli su u nedjelju protiv Osijeka doživjeli već peti poraz u nizu, a posljednji put tako negativan niz imali su davne 1980. godine kada su u bivšoj državi redom gubili od Dinama, Budućnosti, Crvene zvezde, Radničkog i Vardara.

Iako matematički Hajduk još uvijek može do naslova, kladionice su uvjerene kako ih je poraz protiv Osijeka zauvijek eliminirao što se tiče ove sezone. U ponudi trenutno imamo samo Dinamo i Rijeku, a na oboje je isti koeficijent 1.85.

Hajdukovi su i dalje u nevjerici kako se ova momčad uspjela raspasti u samom finišu sezone kada treba i najviše zapeti ako se želi uzeti toliko željena titula. Sve je krenulo nizbrdo nakon poraza od Lokomotive gdje ih je uništio Robert Mudražija. Sve je to onda okončao Dinamo koji je dva puta slavio usred Splita s istih 0:1.

A nakon jučerašnje utakmice protiv Osijeka provlači se jedan vrlo zanimljiv detalj. Naime, Dubravko Miličić, ugledni novinar 24sata, pokazao je da ima sjajno oko. Radi se o pogotku Aleksandra Trajkovskog koji je zabio za izjednačenje protiv Osijeka, ali nitko od suigrača nije otišao k njemu da mu čestita na pogotku. Ruku na srce, ni on nije slavio gol.

Mnogi će i ovo uzeti u obzir kako je očito nešto puklo u svlačionici Bijelih…

Komentari

komentara

« Povratak