JE LI OVO NAJGORI OBLIK LJUBOMORE? Pele uputio nevjerojatni kritiku na račun Messija!

FOTO:

Legendarni Pele nije štedio Lea Messija jednom kada je čudesni Argentinac postao glavna tema njegovog razgovora s Folha de Sao Paulo portalom.

Danas 78-godišnji Brazilac tu i tamo zaintrigira medije s pokojom jakom izjavom, a posljednja se definitivno neće svidjeti Barceloninom asu. Pele, naime, smatra da usporedbe njega i Messija ne drže vodu te da ovaj uopće nije među najboljima u povijesti.

“Kako možete usporediti nekoga tko je bio dobar s loptom, šutirao i lijevom i desnom nogom te davao golove glavom s nekim tko se oslanja samo na jednu nogu, jednodimenzionalan je i ne daje golove glavom? Kako to? Kad nekog usporedite s Peleom, to mora biti neko kvalitetan u svim aspektima igre, netko tko puca i lijevom i desnom, a i da daje golove glavom”, poručio je Pele, a onda nabrojao još trojicu koji su po njemu bolji igrači od peterostrukog osvajača Zlatne lopte:

“Diego Maradona je bio jedan od najboljih igrača svih vremena. Ako me pitate je li bio bolji od Messija, reći ću da je. Puno bolji. Isto kao i Franz Beckenbauer i Johann Cruyff. Sve su to odlični igrači.”

VELIKI HUMANITARAC: ZLATKO DALIĆ SUDJELOVAO NA DRUŽENJU U BOLNICI SA MALIŠANIMA!

JE LI OVO SVE? Pogledajte što je Real Madrid objavio zbog Modrića!

KOLIKO ĆE GA JOŠ TRPITI? MOURINHO OPET DIVLJAO! UPLAŠIO DJEČAKA PA MU SE ISPRIČAO…

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak