JE LI OVO NAJVEĆI TRANSFER LJETA? PSG i Real postigli dogovor!

FOTO:

Francesc Aguilar, novinar Mundo Deportiva, sinoć je objavio da PSG i Real tvrde da su postigli dogovor oko Neymara i samo čekaju da ga on potvrdi. Barcelona, s druge strane, tvrdi da ništa nije dogovoreno i da je još u borbi za Brazilca. Vijest prenosi index.hr.

Međutim, brojni španjolski mediji objavili su jučer da je dogovorom o transferu Phillipea Coutinha na posudbu u Bayern propala i posljednja šansa Barcelone za dovođenje Neymara.

Brazilac je bio ključan u pregovorima za svog sunarodnjaka, Barcelona je htjela smanjiti odštetu od 220 milijuna eura koju PSG traži za svog igrača, a sada je tu opciju izgubila.

Nije poznato kakav su dogovor Parižani postigli s Realom, ali posljednja poznata ponuda koju je Real poslao za Neymara uključivala je 120 milijuna eura plus Luka Modrić. Nije isključeno da je PSG uz manje modifikacije pristao na tu ponudu i da se Hrvat ovog ljeta preseli u Pariz.

Bilo kako bilo, izgleda kako će Neymar opet biti priča broj jedan baš kao prije dvije godine kad je iz Barcelone napravio transfer u PSG. Na kraju kad se sve pogleda, ispada kako se taj transfer uopće nije trebao dogoditi jer Neymar se u klubu doslovce sa svima posvađao, a i čelništvo francuskog kluba razočarano je s onim što je napravljeno u dvije sezone. Naravno, tu se najviše misli na sramoćenje u Europi gdje PSG nije napravio dobar rezultat…

MA JE LI OVO MOGUĆE? NEĆETE VJEROVATI TKO ĆE PRENOSITI PRVU UTAKMICU DINAMO – ROSENBORG!

Komentari

komentara

« Povratak