JE LI OVO NEKA ZAFRKANCIJA? U momčadi sezone stavili čak SEDAM igrača Hajduka!

FOTO:

SuperSport Hrvatska nogometna liga 23/24. već je odavno završila, ali neki mediji i dalje se bave raznim stvarima poput biranja najbolje momčadi, igrača i slično.

Tako je SuperSport, koji je inače i sponzor lige te Hajduka, danas objavio najbolju momčad za sezonu 2023/2024. Ništa tu ne bi bilo čudno da nisu u najboljih jedanaest stavili čak sedam igrača splitskog Hajduka! Da, dobro ste pročitali. Isto tako vrlo zanimljivo, a nekako i logično, da se u najboljoj ekipi nalaze samo igrači klubova koji su završili na prva mjesta ove sezone: Dinama, Rijeke i Hajduka.

Pa krenimo redom. Na vratima je Lučić (Hajduk), dok obranu čine Sigur (Hajduk), Uremović (Hajduk), Theophile (Dinamo) i Goda (Rijeka). Veznu liniju drže dinamovac Josip Mišić i hajdukovac Filip Krovinović dok je ispred njih Pukštas iz Hajduka.

Zanimljivo, krilne pozicije pokrivaju Brekalo (Hajduk) i Pjaca (Rijeka) dok je u samom vrhu napada Marko Livaja iz Hajduka.

Dakle, Hajduk je dao čak sedam igrača! S druge pak strane Dinamo i Rijeka po samo dva igrača. Ništa tu ne bi možda bilo čudno su Bijeli primjerice završili kao drugoplasirani ili recimo da su prvaci, ali Hajduk na kraju sezone zaostaje čak 14 bodova za Dinamom te šest za Rijekom.

Nažalost po simpatizere Hajduka, prošle sezone očekivala se i dvostruka kruna, ali sve su uprskali u ožujku kada se dogodio nestvarni raspad. Naime, tada su doživjeli čak pet poraza u nizu što im se nije dogodilo točno 40 godina.

Komentari

komentara

« Povratak