Je li ovo pravi način? Novi izbornik Španjolske uveo drastične mjere za svoje reprezentativce!

FOTO:

Španjolski dnevnik Marca otkriva drastične mjere kojima novi izbornik Španjolske, Luis Enrique, želi reprezentaciji vratiti staru slavu.

Je li ovo pravi način?

U posljednje vrijeme, u španjolskoj je reprezentaciji poprilično turbulentno. Bivši europski i svjetski prvaci prvo su ostali bez izbornika Julen Loptegui neposredno uoči SP-a u Rusiji. Njegov nasljednik, Fernando Hierro, otišao je po završetku Mundijala, a naslijedio ga je  bivši trener Barcelone, Luis Enrique.

Španjolsku idućih dana očekuju utakmice u Ligi nacija, protiv Engleske i Hrvatske. Čini se kako, Enrique ništa ne prepušta slučaju pa je za ovu prigodu reprezentativcima nametnuo sasvim nove, drastične mjere.

Kako bi se maksimalno fokusirali na nogomet, Enrique je svojim igračima poprilično ograničio slobodu. Tako reprezentativci više nemaju slobodnih popodneva koja su uglavnom provodili s obiteljima. Također, igrači nakon prve utakmice odmah lete u destinaciju iduće, čime su izgubili prao na slobodne dane.

No, ni to nije sve. Igračima je zabranjeno korištenje mobitela tijekom vremena koje je predviđeno za zajednička druženja, primjerice za vrijeme obroka.

Je li ovo ispravan put, pokazat će već utakmice 8. i 11. rujna.

DOBRODOŠAO NATRAG: Joe Šimunić se vraća u hrvatsku reprezentaciju!

Komentari

komentara

« Povratak