JE LI OVO PREVIŠE? Sergi Roberto dobio brutalnu kaznu zbog udaranja Marcela, Barcelona ogorčena!

FOTO:

Što bi tek bilo da je derbi Barcelone i Real Madrida bio bitan? Prava je sreća što je prvenstvo već riješeno, ali, ipak je ostalo nekoliko sumnjivih situacija iz El Clasica…

Strašna kazna za igrača Barcelone

El Clasico se odigrao prošlu nedjelju, i vidjeli smo odličnu utakmicu uz puno sjajnih prilika, ali i vrlo ružnih prekršaja. Jedan takav napravio je Sergio Roberto nad Marcelom.

Isprovociran njegovim guranjem, Sergio ga je udario šakom u glavu, a Brazilac je pao kao da ga je snajper pogodio. Danas se saznala kazna…

Španjolac je dobio četiri utakmice suspenzije! Neće igrati u tri utakmice koje su preostale do kraja sezone i u superkupu protiv Seville.

Stiže žalba!

Barceloni su ogorčeni nakon ovakve odluke komisije jer su neki drugi igrači zbog sličnih incidenata dobili puno manje kazne. Neki poput Cristiana Ronalda koji je u naletu bijesa znao udarati igrače bez lopte, nisu dobili ništa.

Ronaldo je u sezoni 2015./2016. sudjelovao u čak pet incidenata u kojima je udarao igrače bez lopte. Znate li koliko je utakmice kazne dobio? Nula. Udario je Las Palmasovov David Simon, Sevillinog Krychowiaka, Barcinog Alvesa i Casesa iz Sportinga.

Barcelona se žalila, a pred žalbenu komisiju stavit će primjer iz 35. kola i utakmice Getafea i Girone. Tada je također sudio Hernandez Hernandez, a crveni karton dobio je igrač Getafea Damian Suarez, također zbog udaranja igrača bez lopte.

Komentari

komentara

« Povratak