JE LI OVO ŠALA? Pogodite tko sudi Osijeku u nedjelju protiv Lokomotive

FOTO:

Osijeku nedjelju gostuje kod Lokomotive u 27. kolu HNL-a i to je za oba kluba jedna od ključnih utakmica u borbi za europske pozicije.

Utakmicu dočekuju u oprečnom raspoloženju – Lokomotiva u euforiji nakon ulaska u finale kupa nakon 2:1 pobjede u Koprivnici, a Osijek stiže u Kranjčeviću nakon sinoćnjih šokova na Rujevici gdje ih je Rijeka s 3:2 izbacila nakon niza sumnjivih odluka suca Igora Pajača.

Pajač je iz osječkog tabora etiketiran kao glavni krivac poraza Bijelo-plavih i sigurno nije osoba koju Osijekovi navijači, a i igrači, žele vidjeti na terenu.

Međutim, baš je Igor Pajač delegiran za suđenje meča Lokomotive i Osijeka u nedjelju od 21:05 i sada ostaje za vidjeti hoće li HNS mijenjati tu odluku koja je donesena prije utakmice Rijeke i Osijeka na Rujevici. Pajača su s Rujevice morali ispratiti zaštitari.

Trener Osijeka Ivica Kulešević bio je bijesan na odluke koje je donio glavni sudac Igor Pajač koji je pri vodstvu Osijeka 2:0 isključio Laszlu Kleinheislera, a onda je pri rezultatu 2:1 dosudio penal za Rijeku.

“Na prošloj prvenstvenoj utakmici ovdje nam nije sviran čist penal što se vidjelo u svim analizama. Mislio sam da je slučajno, ali ovo sad nije slučajno. Žao mi je ljudi koji vole nogomet što su nakon ovolikih patnji tijekom protekla tri mjeseca pauziranja morali ovo vidjeti. Ovo je sramota i ne bi se smjelo dogoditi u polufinalu Kupa Hrvatske u 2020. godini. Da se dogodilo nekad davno za vrijeme stare Jugoslavije kada nije bilo VAR-a, razumio bih, ali sada je sramota”, kazao je isfrustrirani Kulešević.

On je kazao da do sada nije želio komentirati suđenje, ali da je večerašnja izvedba suca Palača prešla svaku mjeru. Dodao je da će njegova momčad kroz prvenstvo tražiti plasman u europska natjecanja.

REBIĆ GA JE ZASPRDAO, A ON PRIZNAJE: “EVO KAKAV PAKAO SAM PROLAZIO ZBOG TOGA…”

Velikan naprasno odlučio prekinuti ugovor bivšoj zvijezdi Dinama i ostavio navijače u šoku: ‘Imao je važnu ulogu i želimo mu svu sreću’

Komentari

komentara

« Povratak