JE LI OVO SVE NA SVIJETU? Pogledajte čudesne ovacije Santiago Bernabeua

FOTO:

Hrvatski velikan Luka Modrić apsolutni je kralj Real Madrida. To je pokazao danas u dvoboju Lige prvaka protiv Celtica gdje je predvodio svoju ekipu sa kapetanskom trakom.

Aktualni europski prvak slavio je 5:1, a prvi gol djelo je upravo hrvatskog čarobnjaka. Igru je napustio u 66. minuti, kad je Real imao prednost 4:0.

Modrić je bio strijelac i u prvoj utakmici ovih dvaju suparnika u Ligi prvaka, u Glasgowu u pobjedi 3:0. Desetak minuta prije kraja tog susreta Carlo Ancelotti signalizirao mu je da izađe s travnjaka i prepusti svoje mjesto Asensiju.

Kada su navijači Celtica vidjeli da kreće van, cijeli stadion, 60 tisuća ljudi, ustao je i uz ovacije i skandiranje dugo pljeskao Modriću. On je uzvratio gestikulacijom zahvale te aplauzom prema sve četiri tribine.

Već je postalo pravilo da Modrić ovakvu počast dobiva gotovo u svakoj utakmici koju igra. Novog rekordera, najstarijeg strijelca iz jedanaesterca u povijesti Lige prvaka, na jednak je način ispratio i stadion krcat Realovim navijačima. Dok je on koračao prema klupi, prolomio se jak pljesak navijača i čulo se kako skandiraju njegovo ime.

Komentari

komentara

« Povratak