JE LI OVO ZA KAZNU? Aberdeen prijavio Rijeku UEFA-i!

FOTO:

Aberdeen se žalio UEFA-i na tretman svojih navijača na Rujevici tijekom utakmice 3. pretkola Europa lige protiv Rijeke (2:0).

Gostujuća tribina na Rujevici izgleda kao nastamba za divlje zvijeri i čelnici škotskog kluba odlučili su reagirati nakon što su im se njihovi navijači požalili na kavez u kojem nisu imali adekvatne uvjete. Jedni su se žalili na uvjete kada su u pitanju WC-i, a drugi da su dobivali kazne za pijanstva.

Aberdeen je za BBC potvrdio da se žalio UEFA-i i delegatu. Iz Rijeke se, pak, žale na navijače Aberdeena: “Prema odluci policije navijači Aberdeena morali su ostati na stadionu pola sata nakon utakmice. Rijeka, iako nije imala obvezu, angažirala je tri autobusa za prijevoz navijača do centra grada. Jedan autobus su oštetili i to je šteta koju će Rijeka morati platiti.”

Škoti tvrde da su mnogi dobili novčane kazne zbog tog oštećenja svjetla na autobusu. Uzvrat je u četvrtak, a navijače Rijeke čeka puno bolji tretman u Škotskoj.

Podsjetimo, Rijeka je slavila 2:0 golovima Čolaka i Murića, a ukoliko prođu škotski klub, za ulazak u grupnu fazu Europske lige igrat će protiv belgijskog Genta ili ciparske AEK Larnace.

TRANSFER KARIJERE: Ivan Perišić ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak