JE LI OVO ZAFRKANCIJA? Evo kad se navijači vraćaju na Premiership!

FOTO:

Nogomet jednostavno nije isti bez navijača i to svi dobro znamo. Koronavirus totalno je unakazila praktički svaki sport na planeti, a posebno nogomet.

No, engleski ‘The Sun’ donosi barem neke dobre vijesti kada je u pitanju tamošnji Premiership. Naime, oni donose kako će premijer Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Boris Johnson u sklopu novih mjera dozvoliti navijače na tribinama Premiershipa.

Ipak, nije to tako velika vijest. Klubovi neće biti naročito oduševljeni takvom odlukom jer bi odluka trebala stupiti na snagu 17. svibnja. To znači da bi se pred gledateljima trebalo odigrati tek posljednje, 38. kolo Premiershipa. Treba napomenuti kako se čini da se neće sve karte pustiti u prodaju, već će na tribinama biti dozvoljeno 10 tisuća ljudi ili do 25% kapaciteta stadiona.

Ovakvoj vijesti se najviše veseli Manchester City koji bi, s obzirom na veliku prednost na tablici, u posljednjem kolu protiv Evertona mogao proslaviti petu titulu prvaka Engleske pred svojim navijačima…

Što Vi kažete na ovu odluku?

Komentari

komentara

« Povratak