JE LI OVO ZAFRKANCIJA? Inter predstavio dres s novim grbom!

FOTO:

Nogometni velikan Inter Milano nedavno je predstavio novi grb i mora se priznati kako su kritike uglavnom bile pozitivne. No, nakon toga stigao je dan za predstavljanje novog dresa i teško da će imati slične kritike.

Talijanski velikan Inter Milano predstavio je svoj novi dres s redizajniranim grbom. Radi se o dosada neviđenoj garnituri s motivima grada Milana, vjerojatno se radi o trećoj postavi dresova no navijači nisu baš prezadovoljni.

“Dres utjelovljuje viziju Giorgija Mugganija, umjetnika koji je bio jedan od utemeljitelja Intera te raznolikost Milana, jednog od najotvorenijih gradova u Italiji. Inter na ovaj način želi donijeti pozitivne promjene ne samo u nogomet, nego i u društvo općenito.” – službeno je priopćenje za medije milanskog giganta.

Šareni dres je prikazan s reklamom Pirelli koja odlazi nakon čak 20 godina vjerne suradnje, zamijenit će je logo od nekog velikog azijskog poduzeća. Ovo je zbilja jedna neoubičajena verzija dresa, prva i druga garnitura će vjerojatno biti nalik onima iz ove sezone.

NIJE ŠALA: LEGENDARNI VATRENI SE VRAĆA U DINAMO ZAGREB!?

Komentari

komentara

« Povratak