JE LI SE HAJDUK ZEZNUO? Evo tko je bio na probi u Hajduku! I nije prošao…

FOTO:

Prije nekoliko dana Dinamo Zagreb potvrdio je transfer 25-godišnjeg Arbera Hoxhe koji je došao iz Slaven Belupa za milijun eura.

Zanimljivo, sve je moglo biti drugačije jer je Hoxhu u svojim redovima želio i Hajduk Split koji već neko vrijeme ima problema s pozicijom lijevog krila. A ono što je zanimljivo je podatak da su danas ponajboljeg igrača HNL-a mogli imati u svojim redovima kada je bio vrlo mlad.

Naime, Arber Hoxha je kao 16-godišnjak bio na probi na Poljudu! No, probu ipak nije prošao. Sada se masovno širi njegova fotografija u Hajdukovoj trenirci jer se navijači Dinama nadaju kako će Hajduk opet izvisiti kada su u pitanju mladi igrači i njihove krive odluke.

Neki naši mediji pišu kako je Kosovar neko vrijeme trenirao u Hajduku, ali nije zadovoljio tamošnju struku. Na Poljud ga je tad pokušao dovesti menadžer Filip Naranča koji ima jake veze na Kosovu i koji je često poslovao s Hajdukom. Hoxha, rođen u Njemačkoj, nakon toga je igrao za kosovske klubove Istogu, Prištinu, Besu i Ballkani odakle je došao u Lokomotivu, pa dalje u Slaven.

Inače, Dinamo je za reprezentativca Kosova platio Slavenu odštetu od milijun eura uz 15% od sljedećeg transfera te se odrekao postotka budućeg transfera koji je trebao imati za Mateja Šakotu, svog bivšeg igrača koji trenutno nastupa za Slaven.

Komentari

komentara

« Povratak