JE LI SE IZBORNIK DALIĆ ZEZNU? Ovaj dvojac odavno ne igra na reprezentativnoj razini…

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, u ponedjeljak je objavio popis igrača za Europsko prvenstvo koje će se igrati u Njemačkoj. I kako to biva, čak se i nakon ovog popisa postavljaju klasična pitanja u stilu jesu li neki igrači uopće zaslužili biti na popisu.

Dalića smo vidjeli na Rujevici, uzvratnom susretu finala Kupa između Rijeke i Dinama. Izbornik je mogao vidjeti vrlo dobar susret na kojem je palo četiri pogotka. Odlična izdanja imali su Bruno Petković i Martin Baturina, dok su Riječani ipak razočarali.

Kako izbornik od HNL-ovaca očekuje više nego što mnogi misle, ne bi čudilo ako je stadion napustio s pitanjima i brigama. Gore po njega i Vatrene jest što se loše izvedbe Bijelih s Kvarnera nisu dogodile prvi put. Kako pišu Sportske novosti odavno već Marko Pjaca i Marco Pašalić ne igraju na reprezentativnoj razini, kao što niti Nediljko Labrović ne brani kao nekad. On je u finalu i tako ostao na klupi.

Neki čak spotiču izborniku jer je zvao Labrovića, dok je na pretpozivu ostao primjerice Dominik Kotarski, jedinica novog grčkog prvaka PAOK-a. On definitivno ima sezonu iza sebe, a i čak je izbacivao Hajduk i Dinamo u Europi.

Što Vi mislite, jesu li igrači Rijeke zaslužili biti na popisu za Euro?

Komentari

komentara

« Povratak