JE LI SE ODUSTALO OD VIPOTNIKA I FRIGANA? Evo tko je viđen u Maksimiru na pregovorima!

FOTO:

Igor Bišćan i njegov Dinamo namjeravaju uoči nove sezone kupiti novog napadača, a prema nedavnim napisima izbor je pao na Vipotnika i Frigana. Međutim, ipak ništa od tog dvojca pa su dečki iz Maksimira našli novu metu.

Sportske novosti pišu kako je u Zagrebu kod stadiona Maksimir viđena snažna delegacija iz Istre 1961 s predsjednikom Brankom Devideom Vincentijem, izvršnim direktorom Mikelom Lauzuricom i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem. Glavna tema razgovora je 22-godišnji alžirski napadač Monsef Bakrar!

Alžirac je, čini se, dojmio trenera prvaka Igora Bišćana, kako u međusobnom susretu Istre i Dinama, tako i u drugim utakmicama ovog proljeća. Kako SN doznaju iz izvora bliskih maksimirskom klubu, Bišćan bi ga volio imati u svom rosteru za sljedeću sezonu!

Bakrar je 22-godišnjak rođen u Setifu, a iz istoimenog je kluba u srpnju prošle godine došao u Istru 1961. Mladi alžirski reprezentativac u dresu pulskog kluba odigrao je 33 utakmice u prvenstvu i Hrvatskom kupu, postigao osam golova i tri asistencije, te bi samo godinu nakon svog prvog izlaska iz domovine mogao ostvariti veliki transfer. Bišćan ga je imao priliku uživo osjetiti 22. travnja na Aldu Drosini, na utakmici koja je završila bez golova, ali je Bakrar itekako namučio Dinamove stopere.

Trener gostiju više je puta naglasio da je to bila najlošija predstava Modrih u njegovoj eri, no osim toga u sjećanju mu je utakmica ostala, čini se, i po Bakraru. TM cijeni Alžirca na skromnih 400.000 eura, no jasno je da bi Dinamo morao platiti nekoliko puta više.

Što se tiče napadača Dinama, na izlaznim vratima je Bruno Petković dok nije poznata sudbina Josipa Drmića koji se unatoč upisanih 50 nastupa morao zadovoljiti da je rezervna opcija.

Komentari

komentara

« Povratak