JE LI SE ZEZNUO? Zvijezda Hajduka skoro završila u drugom hrvatskom klubu!

FOTO:

Hajduk Split napravio je nekoliko zanimljivih poteza tijekom zimskog prijelaznog roka. Osim talijanskog trenera Paola Tramezzanija na Poljud je stiglo nekoliko zvučnih igračkih pojačanja, a među njima i Marco Fossati, 28-godišnjak iz Monze.

Marco otkriva kako još ništa ne zna o eventualnom ostanku u Splitu: “Još ne znam, ali ne ovisi samo o meni. Ovisi o namjeri Hajduka, ovisi o tome što Monza želi sa mnom. Velika je razlika u plasmanu Monze. Ako Monza ode u Serie A, veće su šanse za moj ostanak u Hajduku. Trenutno je Monza četvrta, igra sutra s Lecceom, direktnim konkurentom za izravni plasman…”.

Optimist je Fossati, njegove riječi ulijevaju samopouzdanje suigračima i navijačima. Pokazao se Talijan kao istinsko pojačanje za Hajduk u sredini terena. A malo je nedostajalo da završi u redovima Hajdukovog konkurenta za Europu, u Gorici.

“U siječnju sam imao druge opcije koje sam mogao izabrati. Rumunjski Cluj, talijanski Pordenone, jednog austrijskog prvoligaša, slovensku Novu Goricu i hrvatsku Goricu. Na kraju imao jedan dan za odluku, birao sam između Hajduka i Gorice. Moram biti iskren, nisam znao što je Gorica, kakav je klub. O Hajduku sam sve brzo saznao i trener me zvao da dođem. Razgovarao sam s oba sportska direktora, Hajduka i Gorice, na kraju sam se odlučio za Hajduk.”, otkriva talijanski veznjak.

 

Komentari

komentara

« Povratak