JE LI TO BIO SUKOB U DINAMU? Ante Čačić poslao žestoku poruku Drmiću, a i hejterima kluba…

FOTO: HINA

Utakmica u Ligi prvaka između Salzburga i Dinama ostat će upamćena kao ona u kojoj se sigurno moglo više. No, pišu se bodovi austrijskom prvaku koji je slavio s minimalnih 1:0 nakon što su uspješno realizirali udarac s bijele točke u drugom poluvremenu.

Svi su složni kako je Dinamo zaslužio puno više, a kritike prema treneru i sustavu nakon utakmice uputio je napadač Josip Drmić. Naime, dotični je dobio posljednjih 15-ak minuta. Već u 82. minuti imao je sjajnu priliku ali mu pokušaj brani vratar Salzburga. A onda slavlje u sudačkoj nadoknadi jer je Drmić zabio za 1:1, ali pomoćni sudac je i bez korištenja VAR-a vidio kako se nažalost radi o čistom zaleđu. Švicarski napadač usudio se otvoreno kazati kako Modri moraju više riskirati u ovakvim utakmicama, a sada mu je stigao odgovor samog trenera.

“Drmić je izašao izvan svoje ingerencije. Nisam to shvatio kao kritiku, iako se može i tako protumačiti. Kao igrač se treba baviti svojim učinkom unutar momčadi, a to na koji način će momčad igrati zna se čiji je zadatak. Odspavana je noć, danas smo imali jedan sastanak na kojem smo to dobro razbistrili”, rekao je Čačić za RTL televiziju koji potom otkriva kako Dinamo i dalje ima hejtere koji mu ne žele najbolje:

“Porazgovarali smo i dobro smo razbistrili. Mislim da smo s tom izjavom završili, on je svjestan da je ušao preduboko u analizu koja, na kraju krajeva, nije ni točna.

https://www.index.hr/sport/clanak/cacic-drmic-je-izasao-izvan-svoje-ingerencije-neka-se-bavi-svojim-ucinkom/2401498.aspx#:~:text=Na%20%C5%BEalost%20svih%20onih,konkurentni%22%2C%20zaklju%C4%8Dio%20je%20%C4%8Ca%C4%8Di%C4%87.

Komentari

komentara

« Povratak