JE LI TO PRETJERIVANJE? Evo koliko Tottenham traži za Harry Kanea!

FOTO:

Fantastični engleski napadač, Harry Kane, mislima je već daleko od Tottenhama, svog aktualnog kluba. Njegova nova destinacija bi trebala biti Bayern Munchen, ali kako to obično biva, šef Spursa namjerno otežava pregovore.

Kaneu ugovor s Tottenhamom istječe sljedećeg ljeta pa je posve logično gledati kako će europski velikani namjerno pokušati sniziti njegovu cijenu. Transfermarkt kaže kako Harry Kane trenutno vrijedi 90 milijuna eura. Ovog ljeta je minhenski Bayern krenuo po napadača londonskog kluba i engleske reprezentacije, a prve bavarske ponude iznosile su 82 i 94 milijuna eura. Tottenham je sve ponude odbio, baš kao i posljednju gdje je milijunska cifra prvi put bila troznamenkasta. Naime, bavarski gigant je ponudio čak 100 milijuna eura!

Tottenham je drugi put ponovio da svog 29-godišnjeg napadača neće puštati ispod 115 milijuna eura. Od početka profesionalne karijere Kane je član Tottenhama, s tim da je na početku imao kratke posudbene epizode u Leytonu, Millwallu, Norwichu i Leicesteru. Za Tottenham je odigrao 435 utakmica te je postigao 280 golova.

A sve je jasno kada ovaj 30-godišnjak želi otići iz kluba. Zvuči nestvarno da je takav napadač bez ijednog klupskog trofeja u svojoj karijeri. Da, dobro ste pročitali. Tottenham je posljednji trofej osvojio davne 2008. godine kada su uzeli Liga kup.

Ipak, čini se kako je dogovori između ova dva kluba jako blizu. The Athletic je izvijestio kako je danas odrađen ključan sastanak u Londonu, a tema je bio upravo Harry Kane.

Komentari

komentara

« Povratak