JE LI TO ZASLUŽIO? Ronaldo će doživjeti možda i najveći udarac u karijeri…

FOTO:

Portugal nije uspio ući u Final Four Lige nacija. Portugalcima je trebao bod protiv Španjolske u Bragi, no golom Alvara Morate u 88. minuti Španjolci su se na završnici turnira priključili Hrvatskoj, Nizozemskoj i Italiji.

Portugalci predvođeni Cristianom Ronaldom (37) bili su favoriti na domaćem terenu, ali bila je to loša večer za njih, a posebno za kapetana Ronalda. On se napromašivao te na kraju utakmice ponovno bacio kapetansku traku.

Ronaldo je u lošoj formi ove sezone. U Manchester Unitedu nije u prvim planovima menadžera Erika ten Haga. Ronaldo je ove sezone nastupio osam puta za svoj klub. Zabio je jedan gol u 376 odigranih minuta, a sa slabom igrom nastavio je u Ligi nacija.

Zbog toga je Ronaldo uoči Španjolske završio na naslovnici A Bole uz naslov: “Manje Ronalda, više Portugala.” Ispostavilo se da su u pravu jer je Ronaldo jedan od najvećih krivaca za sinoćnji poraz od Furije.
Portugalci su pisali da je Ronaldo trebao biti na klupi zbog toga što nema dovoljno odigranih minuta u Unitedu. CR je zabio iz penala protiv Češke, no protiv Španjolske mu ništa nije polazilo za nogom.

Pogrešno je dodavao i djelovao frustrirano, što je izazvalo brojne reakcije njegovih fanova na društvenim mrežama. U jednoj anketi 57 posto portugalskih navijača navelo je da ne želi Ronalda u prvom sastavu na Svjetskom prvenstvu.

https://www.index.hr/sport/clanak/portugalci-izbacuju-ronalda-iz-prvog-sastava-nema-logike-da-on-igra/2398702.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d#:~:text=%22Ne%20kritiziram%20ga,danas%20za%20Ronalda.%22

Komentari

komentara

« Povratak