JE LI TO ZNAK ZA ODLAZAK? Čačić ne računa na ovaj dvojac protiv Lokomotive!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb u drugom pretkolu Lige prvaka će igrati protiv makedonskog Shkupija, a već ovog petka kreće u obranu naslova prvaka Hrvatske. Dvoboj se igra na Maksimiru, a protivnik je Lokomotiva.

Da, upravo ona Lokomotiva koja je zadala mnogo glavobolja igračima Dinama prošle sezone. Podsjećamo, Modri i Lokosi prošle sezone čak su dva puta remizirali, a po jednom je svaka ekipa osjetila slast pobjede. A uoči prve utakmice stigla je zanimljiva vijest.

“Od idućeg tjedna ćemo odvojiti grupe za trening, oni koji ne konkuriraju za utakmicu trenirat će u posebnom terminu”, najavio je neki dan Ante Čačić. I to je već provedeno u djelo.

Naime, od srijede Modri treniraju po tom principu, u grupi igrača koja radi odvojeno treniraju Emreli, Boško Šutalo, Bulat, Andrić i Štefulj, to su igrači za koje se ionako znalo da ne konkuriraju za utakmicu s Lokomotivom (petak, 20 sati).

Neki zbog ozljeda, neki zbog transfera, a neki jer se na njih ne računa ozbiljno. No, toj su grupi dana priključeni i Amer Gojak i Emir Dilaver. Neće njih dvojica igrati protiv Lokomotive, no, pitanje je jesu li višak samo za ovu utakmicu ili dugoročno, jesu li to još dva igrača koja će ovog ljeta napustiti Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak