JE LI TREBAO PRIHVATITI? Igrač Dinama odbio transfer u poljsku Legiju!

FOTO:

Dinamo se nije proslavio u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv Shkupija. Hrvatski prvak remizirao je 2:2, a nakon dvoboja stigle su dodatne loše vijesti.

Naime, ozbiljnije se ozlijedio prvi stoper Josip Šutalo, a uz njega također i Teophile-Catherine. Novopečeni hrvatski reprezentativac će sigurno propustiti nekoliko utakmica dok se još čekaju nove informacije u vezi KTC-a.

Modri su tako ostali na Lauritsenu i Periću. Dodajmo kako bi se Boško Šutalo trebao vratiti u puni pogon za dva tjedna. Dinamo, kako sad stvari stoje, neće kupovati stopera, bila je ‘vruća’ ta priča oko Adriana Leona Barišića iz Osijeka. No, na kraju ipak nije došlo do transfera.

A izgleda kako je vrlo blizu odlasku bio Emir Dilaver kojeg su zvali iz Poljske. Naime, on je imao nedavno ponudu poljske Legije, međutim, nije bio previše zagrijan za povratak u Poljsku.

Uostalom, bio je igrač Legijina najvećeg rivala Lecha iz Poznana, vjerojatno je i to bio jedan od razloga zašto je kazao ‘ne’ varšavskom klubu. Sad se pokazali dobrim što je tako ispalo, Dilaver bi u idućim utakmicama, do povratka ozlijeđenih, mogao imati i minutažu.

Komentari

komentara

« Povratak