JE LI TUDOR NA RUBU OTKAZA? Evo tko je pobjegao iz Marseillea!

FOTO:

Francuzi otvaraju svoje prvenstvo u petak okršajem između Lyona i Ajaccioa. Dan poslije na rasporedu su dvije utakmice, a u nedjelju će kolo zaključati Igor Tudor i njegov Olympique Marseille koji će igrati protiv Reimsa.

No, u Marseilleu ne vlada idilična situacija nego veliki kaos prenose francuski mediji. Igor Tudor je prema svemu sudeći ‘zaratio’ s nekoliko igrača koji jednostavno ne mogu podnijeti njegovo ponašanje prema njima. Francuzi sada pišu kako je iz kluba otišao njegov nekadašnji suigrač iz Juventusa, Mauro Camoranesi. On je, naime, nezadovoljan Tudorovim metodama i ponašanjem.

Tudor se prema nekim izvorima igračima unosi u lice i govori istu rečenicu: “Ne trčite dovoljno, ne radite dovoljno i ne igrate kako biste trebali”, prenosi L’Equipe Tudorove riječi koje se često čuju na Marseilleovim treninzima. Jedan izvor iz kluba je dodao: “Tudor je ponekad hladan. Uništio je sve što je Sampaoli napravio. Stil, atmosferu i momčad koju mijenja u sasvim drugu krajnost.”

Igrači francuskog velikana zbog toga su napravili sastanak s predsjednikom kluba koji je navodno smirio cijelu situaciju.

U klubu smatraju da 80 ili 90 posto igrača prati Tudorove ideje. Marseille se stoga planira riješiti igrača koji ne prate trenera pa je Tudorov posao zasad siguran. Marseille u nedjelju dočekuje Reims na Velodromeu u prvom kolu francuskog prvenstva, a u četiri pripremne utakmice Tudor je ostvario jednu pobjedu.

Komentari

komentara

« Povratak