JE LI U PITANJU PROVOKACIJA? Na razrušenoj Modrićevoj kući u Zatonu osvanula čudna poruka

FOTO:

Priča Luke Modrića i više je nego filmska. Već je tisuću puta ispričano o tome kako je Luka od izbjeglice došao do najboljeg nogometaša na svijetu. Cestarska kuća u kojoj je rođen Luka Modrić okružena je minama. U izvornom je, derutnom stanju. (24sata)

Znak koji upozorava na mine desetak je metara od kuće. U mjestu su mu ubili i djeda po kojem je Luka dobio ime. Cijelo mjesto Zaton Obrovački, odnsno selo Modrići, prekrasno prikazuje zadarsko zaleđe i što je to mjesto prošlo kroz povijest.

Naravno da svi traže Luku Modrića, ali ovdje ga neće pronaći. Luka je u svom rodnom mjestu bio prije dvije godine. Osim što neće pronaći Luku Modrića, u Zatonu Obrovačkom nećete pronaći nikakvu posvetu našem kapetanu. No moglo bi se to uskoro promijeniti jer je Luka dobio zanimljivu ponudu.

Netko je na njegovu kuću u zadarskom zaleđu objesio krpu na kojoj piše: “Luka, jesi li spreman obnoviti svoju didovinu?”, te na dnu ostavio broj telefona.

Očigledno neki entuzijastični građevinar želi pomoći Luki da preuredi staru i derutnu kuću. Vidjet ćemo što će Modrić reći na ovu ponudu. S druge pak strane neki tvrde kako se radi o provokaciji..

Komentari

komentara

« Povratak