JE LI U PRAVU? Barcin igrač teško kritizirao suigrače nakon ispadanja od PSG-a…

FOTO:

Francuski prvak PSG uspio je kreirati veliki preokret u četvrtfinalu Lige prvaka gdje su izbacili Barcelonu s ukupnim rezultatom 6:4.

Barcin veznjak Ilkay Gündogan prokomentirao je kraj svoje momčadi u elitnom europskom klupskom natjecanju.

Pritom je bio neobično iskren u kritikama svoje momčadi i pojedinaca. “Jako sam razočaran. Sve je bilo u našim rukama i predali smo to PSG-u. A predali smo im to na najlakši mogući način”, rekao je Gündogan, koji nije izbjegavao pitanja o pogreškama svojih suigrača.

Tako je na upit o crvenom kartonu Ronalda Araujo rekao da nije siguran je li Urugvajca trebalo isključiti, ali i dodao da “u ključnim trenucima utakmice moraš biti siguran kad ideš na loptu. Osobno bih radije pustio situaciju jedan na jedan i dao šansu golmanu da obrani ili čak i primio gol.”

Kritizirao je i obranu kod Vitinhinog gola. “To je još jedna pogreška, trebali smo to zatvoriti i ne dopustiti mu udarac. Bio je slobodan. Nije da ne treniramo takve stvari. Onaj tko je najbliže, mora reagirati. Nitko nije iskoračio i to je razočaravajuće”, rekao je o akciji u kojoj je zakasnio Robert Lewandowski, a o prekršaju za jedanaesterac koji je skrivio Joao Cancelo. Gündogan je sve opisao kao “pogrešku u trenutku minimalne prijetnje”.

Komentari

komentara

« Povratak