JE LI U PRAVU? Dejan Lovren brutalno spustio Ramosu pa onda objasnio zašto je jedan od najboljih braniča svijeta!

FOTO:

“Ljudi bi trebali prihvatiti da sam jedan od najboljih braniča na svijetu”, poručio je Dejan Lovren engleskim medijima nakon što je Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji porazila Englesku.

Ubrzo je Lovrenova izjava – izazvana brojnim kritikama – protumačena u duhu egoizma i arogancije, osobito u režiji engleskih medija uvijek željnih prozivanja.

“Rekao sam da sam jedan od najboljih braniča na svijetu i mislim da nisam rekao ništa krivo. Naravno, moji mrzitelji uvijek će me opovrgavati”, kazao je Dejan Lovren u intervjuu za Copu90, referirajući se na svoje tvrdnje kako spada među “najbolje braniče svijeta”.

“Ponekad ne zaslužujem kritike”, ustanovio je Liverpoolov defenzivac i argumentirao svoju tvrdnju na primjeru Realova kapetana Sergija Ramosa.

“Pogledate li statistiku, Sergio Ramos griješi više negoli ja. Međutim, štiti ga činjenica što nastupa za Real Madrid. I kada griješi, nitko ga ne proziva. Tko će te kritizirati kada redovito pobjeđuješ s 5:1, 5:2?” pitao se Dejan Lovren i priznao kako Virgila van Dijka, Raphaela Varanea i Thiaga Silvu smatra trenutačno najboljim braničima suvremenog nogometa.

OVO SU NAJUSPJEŠNIJI SPORTAŠI NA INSTAGRAMU: DVOJICU HRVATA PRATI SKORO 30 MILIJUNA LJUDI!

BIZARNI SUKOB: Navijači Bayerna transparentom napali Niku Kovača!

Komentari

komentara

« Povratak