JE LI U PRAVU? Evo što je izbornik Zlatko Dalić rekao nakon posrtaja protiv Slovačke!

FOTO:

Zlatko Dalić sigurno ne može biti zadovoljan kako je danas reagirala njegova ekipa u srazu protiv Slovačke. U Osijeku smo vidjeli remi 2:2, a zbog tog rezultata Hrvatska je ispustila važno prvo mjesto koje joj je garantiralo direktni odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar 2022. godine.

“Nemam što zamjeriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti, želji i onom što su pokazali. Primili smo dva gola, vraćali se u utakmicu, na kraju bod i idemo dalje”, rekao je u uvodu Dalić pa dodao:

“Ono što je prije ulazilo u gol, danas nije. To se događa, moramo na tome raditi, oni u klubu više da budemo bolji. Imali smo posjed i kreaciju, šanse, nije bio problem izostanak Kovačića. Šest utakmici nismo primili gol, a danas smo dva primili na previše lak način. Samo da je realizacija bila bolja…”

“Poništeni gol? Nisam vidio, ne znam o čemu se radi. Opet taj VAR, ohladi emocije… Rusija? Sve je u našim rukama, bit će teško, ali nadam se da ćemo u zadnjoj utakmici u Splitu riješiti sve u našu korist. Hvala navijačima u Osijeku, očekujemo istu takvu podršku u Splitu. Vjerujem da možemo napraviti ono što želimo, sve je u našim rukama”, zaključio je Dalić.

Hrvatska je tako u listopadskom ciklusu osvojila četiri boda, a već za mjesec dana nas očekuju posljednja dva susreta. Prvo ćemo 11. studenog gostovati na Malti, a onda ćemo tri dana poslije na Poljudu u Splitu ugostiti Rusiju.

Ukoliko Vatreni upišu dvije pobjede onda će direktno ići u daleki Katar na Svjetsko prvenstvo…

Komentari

komentara

« Povratak