JE LI U PRAVU? Igor Štimac žestoko kritizirao predsjednika Hajduka!

FOTO:

Dobro se zna kako Igor Štimac nije veliki fan kako se vodi njegov voljeni Hajduk Split pa je tako često jedan od najvećih kritičara ekipe s Poljuda.

Aktualni izbornik Indije to je još jednom pokazao gostujući u poznatoj emisiji Istinom do gola na Sportskoj televiziji, a na pitanje o perspektivi Hajduka kao kluba dao je podulji odgovor.

“Treba iskoristiti ovu priliku jer ide reorganizacija Lige prvaka. Pazi, Hajduk ima jedinstvenu priliku da se kvalitetno sjedne za stol. Ako stvarno volimo taj Hajduk, ajmo napraviti plan koji je dugoročan, pusti onu prezentaciju Hajdukove budućnosti. Baci to u smeće, zapali to, Jakobušiću, ako ovo gledaš. Bog ti dao, reci ‘falio sam'”, rekao je Štimac pa dodao:

“Okreni se reorganizaciji, okreni se onome što dolazi. To će biti natjecanje koje ti garantira osam utakmica Lige prvaka. Utrostručit će se prihodi i oni koji krenu u tom natjecanju, nikad iz njega neće izaći jer će toliko skočiti financijski da ih nitko neće moći uhvatiti.”

Štimcu vjerojatno najviše smeta činjenica da je Hajduk posljednji put bio prvak davne 2005. godine, a konkretnijeg rezultata nema ni u Europi gdje se godinama ispadalo od Shelbourna, Debrecena, Žiline, Dile Gori, Gzire United, Tobola i sličnih ekipa…

Komentari

komentara

« Povratak