JE LI U PRAVU? Igor Tudor bocnuo Dinamo nakon pobjede…

FOTO:

Trener Hajduka, Igor Tudor, bio je presretan nakon velike pobjede nad Dinamom usred Zagreba. Bijeli su slavili 3:2, a zanimljivo kako su čak dva puta gubili.

Tudor je svoje veselje pokazao tijekom razgovora s novinarima gdje je prokomentirao veliki derbi. Naime, aktualni trener Hajduka smatra kako je Dinamo još dobro i prošao unatoč tome što je rezultat samo 3:2 za Splićane:

“Rezultat je čak i dobar za Dinamo”, rekao je Tudor nakon pobjede nad prvakom kojom je njegova momčad ostala u borbi za četvrto mjesto s Rijekom. “Imali smo dosta prilika, bolje smo trčali od njih, imali smo igrača više, vratili smo se iz rezultatskog zaostatka i baš mi je drago zbog momaka da ih ovo malo digne uoči posljednja dva kola.”

Tudor je promijenio svoju uobičajenu formaciju i umjesto s trojicom u obrambenoj liniji zaigrao s četvoricom igrača.

“Mislim da je novi sustav malo pomogao igračima, da su se dobro snašli u tome. I dalje imamo problem u 16 metara jer nam napadači nisu tipični napadači, već su više krilni napadači. Da smo imali druge tipove napadača, ovo bi vjerojatno bilo riješeno i ranije. Uvijek mi je drago pobijediti Dinamo, posebno na Maksimiru, iako je jasno da ovo nije najbolji Dinamo.”

OSTAO BEZ VOZAČKE: HRVATSKI REPREZENTATIVAC ZAUSTAVLJEN POD UTJECAJEM ALKOHOLA!

ŠTO KAŽETE NA OVO? Klopp objavio kad odlazi iz Liverpoola!

Komentari

komentara

« Povratak