JE LI U PRAVU? “Nisam ljut na Dalića, ali trebao sam biti na Euru…”

FOTO:

U dvije godine uspio je upisati devet utakmica za Vatrene ali konačni poziv za europsko prvenstvo ipak nije dobio. U pitanju je Dario Melnjak.

Sportske navode kako je Melnjak najveći gubitnik liste našeg izbornika Zlatka Dalića za europsko prvenstvo. Naime, ispred njega za poziciju lijevog beka našla su se čak tri igrača: Joško Gvardiol, Borna Barišić i Domagoj Bradarić. Dok je Dario Melnjak ostao ispod crte. A njemu je ipak žao što se nije napravio bolji rezultat:

“Bio sam pravi navijač na ovom Euru i baš mi je žao, šteta je što nismo napravili više. Mislio sam da možemo ponoviti Rusiju. No, u Europi je puno dobrih reprezentacija i nije jednostavno doći do finala.”, govori Dario koji potom otkriva kako je prihvatio nepozivanje:

“Čuli smo se. Mi nogometaši smo naviknuti na sve, u nogometu je sve moguće, tako sam i ja sam sebi prokomentirao to što nisam uvršten na listu za Europsko prvenstvo. Bio sam spreman na sve…”, tvrdi Melnjak koji potom otkriva što je očekivao:

“Očekivao sam da ću biti na popisu, ali to je izbornikova odluka. Vjerujem da niti njemu nije lako, jer, hvala Bogu, ima nas puno dobrih igrača za mjesto lijevog beka i morao je izabrati.”.

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

 

Komentari

komentara

« Povratak