JE LI U PRAVU? Otkriveno što je Ronaldo rekao sucu prilikom neobičnog isključenja!

FOTO:

Liga prvaka nam je prvog dana donijela pregršt golova, a danas pravu dramu u kojoj je glavni lik Cristiano Ronaldo! Naime, portugalski velemajstor debitirao je u Ligi prvaka u dresu Juventusa, ali pamtit će taj debi po lošem zbog njemačkog suca Felixa Brycha, koji ga je isključio u 29. minuti!

BIZARNO ISKLJUČENJE!

Nakon isključenja, društvene mreže praktički su eksplodirale. Dobar dio navijača je ismijavao crveni karton te se posebno naslađivao s Ronaldom, dok je onaj drugi dio protestirao smatrajući kako je Byrch napravio veliku glupost jer ono nije bilo za crveni karton.

No krenimo redom. Ronaldo se našao u čudnom duelu sa braničem Valencije, Jeisonom Murillom. Prema snimci Portugalac je 26-godišnjeg Kolumbijca lagano potegnuo za kosu, a ovaj je iznerviran odmah nasrnuo na Ronalda uz brzu pomoć suigrača koji su zatim odmah krenuli prema glavnom sucu.

Ronaldo se nije mogao smiriti nakon što je vidio crveni karton. Počeo je plakati, a njegovi su suigrači opkolili suca i tražili objašnjenje. Ovo mu je prvi crveni karton u 154 utakmice u Ligi prvaka.

Ipak, CR je zaista povukao igrača Valencije za kosu, a to je vidio linijski sudac koji je to signalizirao glavnom sucu. Prije nego što je napustio teren, Ronaldo je pokušao omekšati glavnog  suca te se se bacio u priču s njim te mu je rekao:

“Nisam ništa napravio!”, rekao je kiselo nasmijani Ronaldo koji je zatim morao napustiti teren. Bivši suigrači iz vremena dok je igrao u Manchester Unitedu, Rio Ferdinand i Paul Scholes, dali su možda najbolje objašnjenje:

“Ronaldo zna biti temperamentan. U svlačionici zbog toga zna gristi neke stvari”, otkrio je Rio, a Paul se složio s njim.

Bilo kako bilo, većina smatra kako CR nije trebao dobiti baš crveni već žuti karton. Felix je bio preoštar, i većina smatra kako je pogriješio… a Vi?

JE LI OVO NAJSMIJEŠNIJI CRVENI KARTON U POVIJESTI NOGOMETA? RONALDO DOBIO BIZARNO ISKLJUČENJE!

Komentari

komentara

« Povratak