JE LI U PRAVU? Poznati YouTuber žestoko kritizirao izbornika Dalića zbog nepozivanja ovog igrača!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, prije dva dana je objavio popis igrača koji će konkurirati za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na famoznom popisu našlo se čak 26 igrača.

I kako to obično biva, ovaj popis je samo još jedan koji se još uvijek komentira i analizira. Izborniku se najviše spotiče nepozivanje Čolaka koji redovito zabija u dresu škotskog Glasgow Rangersa iako je Dalić objasnio zašto je Ante Budimir dobio prednost. Blizu popisa bili su sigurno stoper Ćaleta-Car te veznjak Josip Mišić. Umjesto prvog na popis je upao Vida, dok je umjesto drugog prednost dobio Kristijan Jakić iz Eintracht Frankfurta.

A mnogi su se ponadali kako će se na popisu naći i nestašni Ante Rebić, koji trenutno brani boje Milana. 29-godišnji ofenzivac je posljednji put zaigrao za Hrvatsku u osmini finala Eura kada smo izgubili od Španjolske u produžecima. Ipak, čini se kako su Dalić i Rebić još uvijek na ratnoj nozi pa pomirba nije dolazila u obzir ove godine. Podsjećamo, Rebić je putem Instagrama odlučio kritizirati izbornika, a zbog toga više nikad nije bio pozivan. Danas se npr Talijani čude kako nema mjesta za Rebića kod Dalića.

Osim Talijana, čudi se i jedan poznati domaći YouTuber koji se zove ‘Noka Palić Stric Kralj’. Naime, radi se o jednom od najpoznatijih YouTubera u Hrvatskoj koji ima nekoliko tisuća fanova na Instagramu, Tik-Toku i naravno, na Youtubeu.

Noka se bavi humanitarnom radom te redovito pomaže onima kojima je potrebna pomoć. Svoj rad redovito prikazuje upravo putem YouTubea pa se tako može pohvaliti brojnim fanovima. Osim toga, veliki je sportski fan, posebice nogometni. Tako često možemo vidjeti kako je nogomet česta tema na njegovom kanalu.

Tako je ovog puta došao na red izbornik Zlatko Dalić i njegov popis za Katar. Noka Palić je jako razočaran zbog nepozivanja Ante Rebića jer smatra kako je zvijezda Milana dovoljno dobra da se nađe među najboljim reprezentativcima. Zbog toga je poslao poruku našem izborniku koja traje gotovo sedam minuta. Poruku pogledajte u videu ispod:

Komentari

komentara

« Povratak