JE LI U PRAVU? Štimac žestoko kritizirao udrugu ‘Naš Hajduk’

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac te član generacije 98, Igor Štimac, opet je kritizirao udrugu ‘Naš Hajduk’ objavivši zanimljiv komentar putem Facebooka.

Bivši igrač, a kasnije i sportski direktor i trener Hajduka nešto iza ponoći je na Facebooku podijelio stranicu Bit će Bili što su bili koja od Grada Splita traži da proda dionice kluba privatnom vlasniku i oduzme upravljačke ovlasti Našem Hajduku.

“U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odnosno gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduka konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjenama. Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja. Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koja 8 godina sluša samo obećanja i prazne priče. Islamovići, Baletići i Rilovi vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima-sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte. Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše s vama neće nikada! S vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu – može se tek nastaviti voziti u kružnom toku…”, napisao je Štimac na Facebooku.

Štimac je Naš Hajduk u zadnjih par godina nazivao sektom i grobarima Hajduka, a udruga je najavila i da će ga tužiti.

Komentari

komentara

« Povratak