JE LI U PRAVU? Tomislav Ivković brutalno spustio Torcidi…

FOTO:

Tomislav Ivković gostovao je u HTV-ovoj emisiji Stadion u kojoj je prokomentirao Dinamovo osvajanje SuperSport HNL-a, situaciju u Hajduku i sezonu. Istaknuo je da je Bruno Petković igrač koji je odlučio prvenstvo, a govorio je i o atmosferi koja je vladala u Splitu na kraju sezone.

“Dinamu pobjede dolaze kao svakodnevni dan u uredu, tako Dinamo igra u našoj ligi”, rekao je HTV-ov stručni komentator, koji se osvrnuo na savršen Dinamov niz od 11 uzastopnih pobjeda u zadnjih 11 kola. Dodao je: “Sve to sad jednostavno i lijepo izgleda, moramo se sjetiti u kakvim su problemima bili. To za Dinamo nije bila normalna atmosfera. Stručni stožer i igrači su najzaslužniji za ovaj uspjeh. Ispadanje iz Europe je donijelo također mir, iako svi navijamo za naše klubove u Europi.”

O Hajduku

O stanju u splitskom klubu, transparentu, ali i činjenici da je dosta Hajdukovih igrača propustilo završnicu zbog ozljeda – pri čemu su neki od njih viđeni kako se bave drugim sportovima, a drugi navodno u šetnji po Hvaru – Ivković je rekao:

“Jedan igrač je trenirao kad mu se treniralo, drugi nije ovo, treći nije ono… Sve isto, samo se stavljalo sve pod tepih. To Torcida kao ne zna, je li? Pa nije Split grad od deset milijuna ljudi. Sve oni znaju, kao što su znali prije, tko kako trenira i sve. Bili su prije zip jer im je tako odgovaralo. ”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak