JE LI U PRAVU? Xavi opet žestoko napao Real Madrid i suce!

FOTO:

Ne stišavaju se priče o Real Madridu i sucima nakon što su ‘Kraljevi’ kreirali veliki preokret protiv Almerije kada su gubili 0:2 da bi na kraju slavili 3:2. Barcelonin trener Xavi opet je odlučio baciti komentar na taj susret.

“Ha, vidio sam sve što je bilo tamo. Potpisujem riječi Almerijinog trenera Gaizke Garitana. Ako kažem što mislim i što je bilo, kaznit će me, ali cijeli svijet je to vidio. Već sam nakon utakmice kod Getafea rekao da se u ovoj ligi događaju stvari koje nisu normalne”, rekao je Xavi komentirajući tu utakmicu i dodao:

“Mi ih ne možemo kontrolirati ni utjecati na njih, ali svi ih vide. Sjećam se penala u Getafeu, Joaovog gola kod Granade… i o tome se ne govori. Da se to nije dogodilo, imali bismo šest bodova više. To nisu izlike, nego činjenice. Uz takve sudačke odluke bit će jako teško obraniti naslov.”

Katalonski div danas od 18:30 igra utakmicu protiv Alavesa. Xavi je u svojoj najavi na konferenciji za medije ponovno isticao što mu smeta. Među ostalim, to je inzistiranje Realove televizije na svakoj dvojbenoj sudačkoj odluci, čime se, sigurni su u Barceloni, vrši pritisak na sudačku organizaciju.

“Već sam rekao da ne bih volio da se toliko dotiču sudaca, što rade svaki tjedan. Ja nisam predsjednik Španjolskog nogometnog saveza ili La Lige. Iznenađuje me da im se to dozvoljava. To u potpunosti mijenja natjecanje, i to iz tjedna u tjedan. Naglašavaju to maksimalno, i slijepac bi mogao vidjeti to što rade. Diego Simeone je neki dan rekao kako misle da smo mi svi glupi, zar ne? Nismo glupi, svi vide što se događa”, rekao je Xavi.

Za analizu utakmice Osijek – Hajduk kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak