JE LI VRIJEME ZA OTOK? Poznati engleski klub želi Ivana Jurića za trenera!

FOTO:

Sve su glasnije priče kako će Ivan Jurić ovog ljeta napustiti Torino. Hrvatski stručnjak u Torinu je od 2021. te je radio vrlo dobro s dosta ograničenim budžetom, a često je imao i sukobe s upravom.

Kako stvari stoje sada je na putu za Englesku. Naime, Tuttosport piše kako je Ivan Jurić prvi kandidat za preuzimanje West Bromwich Albiona. Bio bi mu to prvi klub van “Čizme.”

Klub koji je prije nekoliko godina vodio Slaven Bilić, drugu sezonu u nizu igra u Championshipu, a trenutno su na 5. mjestu i imaju realne izglede da se nađu u doigravanju za povratak u elitni razred. Upravo ih je Bilić zadnji odveo u Premier ligu, a onda su ga ubrzo otpustili što su navijači jako zamjerili upravi.

Klub će dobiti nove vlasnike. Klub će preuzeti američki tandem Chris Farnell i Alex Hearn. Jedan od njihovih planiranih prvih poteza je smjena sadašnjeg trenera Carlosa Corberána, a navodno su spremni Juriću ponuditi trogodišnji ugovor po kojem će Splićanin zarađivati dva milijuna eura po sezoni.

Dosad je, uz aktualni posao u Torinu, bio trener Mantove, Genoe i Verone. Ugovor mu prestaje vrijediti na kraju ove sezone što znači da neće biti potrebe platiti odštetu za njega.

Torino se nalazi na 10. mjestu Serie A s 33 boda. Od Europe tj. šestog mjesta gdje se nalazi Roma udaljeni su samo pet bodova, a i imaju utakmicu manje tako da i samog Jurića čeka zanimljiv nastavak sezone.

Komentari

komentara

« Povratak