JE LI ZAJEC PRETJERAO? Bacio izjavu koja je razočarala navijače Hajduka!

FOTO:

Velimir Zajec danas je gostovao u radijskoj emisiji HR2 Homo sapiens kod Željke Ogreste. Na pitanje voditeljice kako komentira izjavu Roberta Jarnija da će navijati za Betis u europskoj utakmici protiv Dinama, kandidat za predsjednika Dinama dao je opširan odgovor.

“Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao s Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je”, rekao je Zajec.

Cijelu epizodu možete poslušati OVDJE.

Podsjetimo, HNS je nedavno smijenio Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije Hrvatske. Jarni je smijenjen nakon što je izjavio da će u susretu Konferencijske lige između Betisa i Dinama navijati za svoj bivši klub Betis. Dinamov dokapetan Bruno Petković Jarnija je nakon toga nazvao klaunom, a Jarni je rekao da on nikome ne treba dokazivati svoje hrvatstvo.

Komentari

komentara

« Povratak