JE LI ZASLUŽIO OVO? Turci žestoko kritizirali Livakovića…

FOTO:

Dominik Livaković i njegov Fenerbahče nisu se najbolje proveli u prvoj utakmici četvrtfinala UEFA-ine Konferencijske lige. Fener je izgubio na gostovanju kod Olympiacosa 3:2.

Olympiakos je poveo 3:0 u prvih sat vremena, a sva tri gola pala su nakon velikih pogrešaka obrambenih igrača Fenerbahčea. No, navijači turskog velikana smatraju da je hrvatski golman mogao bolje reagirati kod prvog, a posebno kod drugog gola.

Na društvenim mrežama navijači su objavili tisuće nezadovoljnih poruka Livakovićevom partijom i većina smatra da je on jedan od najvećih problema Fenerbahčea ove sezone.

Žestoki prema Livakoviću nakon sinoćnje utakmice bili su i turski novinari i bivši nogometaši. Tako je legendarni Nihat Kahveci rekao da je Livaković trebao obraniti udarac Stevana Jovetića kod drugog gola, a bivši turski reprezentativac Ümit Özat poručio je čelnicima Fenerbahčea da Livaković nije golman od osam milijuna eura te da nema nikakve razlike između njega i njegove rezerve Irfana Cana.

Novinar Emre Bol šokiran je činjenicom da je Livaković prvi golman hrvatske reprezentacije. “Livaković je jedan od problema u momčadi jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram se zapitati kako je moguće da je taj čovjek postao golman u hrvatskoj reprezentaciji”, rekao je Bol, a novinar İlker Yağcıoğlu rekao je da bi neki turski golman, da je primio golove kakve je Livaković, vjerojatno bio zamijenjen na poluvremenu. “Obrani barem jedan udarac”, poručio je Yağcıoğlu hrvatskom golmanu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak