Jedan od najluđih nogometaša ispunio veliki san: Sjećate li se ovog Urugvajca?

FOTO:

Urugvajac Walter Pandiani pamtit će se kao jedan od najekscentričnijih likova koji su se pojavili u nogometu.

Ispunio dječački san

Igrao je za Deportivo, Mallorcu i Espanyol, a 2006./07 bio je najbolji strijelac Kupa Uefe. Ljetos se umirovio, a nedavno je prodao i vozilo koje je obilježilo njegovu karijeru. Pandiani je, naime, imao čudne životne navike jer dok su njegovi suigrači na treninge dolazili u skupocjenim autićima, on je kao prijevozno sredstvo odabrao – kamion!

“Kao dječak sanjao sam da ću jednog dana voziti kamion i taj sam si san morao ispunit”, otkrio je Walter koji je prije nego što je postao nogometaš radio kao zaštitar u trgovačkom centru, pa čak i kao čistač ulica.

Čak je zbog dimenzija svog vozila znao imati i problema. Naime, u klubu su ga znali zamijeniti za dostavljača. A neki nisu bili sretni što njegov kamion zauzima dva parkirna mjesta.

Crveni Ivecov kamion otišao je u legendu zajedno s vlasnikom. Umirovljenom nogometašu postao je nepotreban i prodao ga je za 4500 eura. Vozilo je u trenutku prodaje već prešlo 935.700 kilometara.

To, međutim, ne znači kako će ostati bez prijevoznog sredstva, jer Pandiani ima itekako veliki vozni park. Ford Mustang, Ferrardi 430, Hummer, Ford Cobra, Audi R8, Corvette Stingray i Range Rover Sport.

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/damir-miskovic-napokon-rekao-istinu-evo-andrej-kramaric-iz-dinama-otisao-rijeku/

Komentari

komentara

« Povratak