Bio je jedan od najvećih talenata u povijesti Hajduka, a sada je potjeran iz drugoligaškog kluba! Sjećate li se sinjskog dijamanta?

FOTO:

Sjećate li se famoznog “sinjskog dijamanta”? Bio je jedan od najvećih talenata našeg nogometa, ali stvari su krenule drugim putem…

Rušio Anderlecht na Poljudu

Na početku prošle godine 25-godišnji napadač, Ante Vukušić, potpisao je ugovor s njemačkim drugoligašem Greuther Furthom. Iz kluba je otišao nakon godinu i pol dana.

Nije se baš iskazao na utakmicama, jer je postigao samo 2 pogotka u 22 nastupa. Na treninzima je, tvrde Nijemci, bio bez borbenosti i želje.

Vukušić, koji je nadimak “Sinjski dijamant” zaradio nakon povijesnog gola Anderlechtu u Europskoj ligi, mučio se nakon odlaska iz Hajduka. Splitski klub prodao ga je za četiri milijuna eura u Pescaru 2012. godine iako se njemu nije išlo u talijansku ligu i u klub koji nije bio spreman za prvu ligu. Međutim, pristao je kako bi pomogao Hajduku kojem je novac, i tada kao i danas, bio prijeko potreban.

Grande Iker: Još jednom pokazao da je živuća legenda – srušio i velikog Maldinija!

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/video-monaco-velicanstvenoj-utakmici-uspio-izbaciti-manchester-city-iz-lige-prvaka/

 

Komentari

komentara

« Povratak