Jedan od najutjecajnijih sportskih medija hvali Brozovića i kritizira Perišića nakon milanskog derbija!

FOTO:

U 222. gradskom derbiju Inter je u posljednjim trenucima svladao Milan. Iako igra nije bila posebno uvjerljiva, domaći su u ovom dvoboju bili nešto bolji i konkretniji. Nakon bespotrebnog istrčavanja Gigija Donnarumme, Mauro Icardi je glavom pogodio za tri boda.

Inter se slavljem vratio na treću poziciji Serie A, u derbiju su nastupila sva tri hrvatska reprezentativca i imala različiti učinak. Jedna od najviše cijenjenih sportskih novina, Gazzeta dello Sport, posebno je nahvalila Marcela Brozovića davši mu ocjenu 6,5 i konstatirala da je Hrvat „režiser Interove igre“ te da je „opet odradio svoj posao.“

Inače, samo Matias Vecino sa sedmicom i igrač utakmice Icardi sa 7,5 bili su bolje ocijenjeni.

Šime Vrsaljko je za svoju predstavu dobio solidnu šesticu uz objašnjenje: “S obzirom na to koliko je Calhanoglu bio loš, morao je pokazati više u napadačkim akcijama. No, zadovoljio se time da čuva leđa igračima koji idu prema naprijed pa ja tako za gol s njegove strane ubacio Vecino.“

Uz Kwadwa Asamoaha, najlošija ocjena stojala je uz ime našeg Ivana Perišića, zaradio je inače lošu peticu, inače je bio jedan od konkretnijih igrača u prvom dijelu, kasnije je morao izaći zbog ozljede.

“Tu i tamo bi se pojavio na utakmici, a jedini ozbiljniji pokušaj glavom mu je obranio Donnarumma. Premalo.“ – nezadovoljni su Talijani njegovom igrom.

JE LI OVO NAJBOLJE IZVEDENI SLOBODNJAK SEZONE? MAĐAR POSTIGAO FENOMENALNI POGODAK SA 60 METARA!

SPREMA LI SE JOŠ JEDNA SENZACIJA? Cristiano Ronaldo od Juventusa zatražio da kupi još jednog Hrvata!

Komentari

komentara

« Povratak