JEDNOG NOGOMETAŠA POSEBNO CIJENI: Usain Bolt otkrio koja nogometna zvijezda je brža od njega!

FOTO:

Legendarni sprinter, Jamajčanin, Usain Bolt odradio je veliki intervju za španjolsku Marcu. Između ostaloga, otkrio je kojeg nogometaša smatra bržim od sebe.

Cristiana smatra bržim

Usain Bolt, često zvan i najbržim čovjekom na svijetu, u razgovoru za Marcu dotakao se Cristiana Ronalda. Za njega ima samo riječi pohvale i divljenja:

„Cristiano bi me danas pobijedio da se utrkujemo. On je za mene vrhunski sportaš i uvijek je na vrhu. Puno trenira i fokusiran je. Mislim da bi u ovom trenutku definitivno bio brži od mene!”

Poznato je i kako je Bolt veliki zaljubljenik u nogomet. Nakon što se 2017. oprostio od atletike, pokušao je izgraditi nogometnu karijeru. Bio je na probi u australskom klubu Mariners no do službenog potpisivanja nije nikad došlo. Kasnije je dobio poziv od malteškog kluba Valletta no na kraju je ipak odustao od nogometa.

Inače, Bolt i dalje drži rekord u nekoliko kategorija. Njegovih 9,58 sekundi na 100 metara iz 2009. i dalje su nedodirljiva brojka, kao vremena na 200 metara te štafeti 4×100 metara.

Komentari

komentara

« Povratak