JESMO LI U SJEVERNOJ KOREJI?! Hajduk Split prijeti da će tužiti poznatog Youtubera jer je otkrio istinu o otkazu Dambrauskasa!?

FOTO:

Hajduk Split našao se u još jednoj krizi, a unatoč najavama o naslovu prvaka već zaostaju čak 11 bodova za Dinamom. Naravno, imaju i jednu utakmicu manje protiv Gorice.

No, domaću javnost najviše je iznenadila vijest o sporazumnom raskidu ugovora s glavnim trenerom Valdasom Dabrauskasom koji se dogodio prije točno tjedan dana. Ipak je u pitanju čovjek koji je donio trofej na Poljud nakon dugih devet godina trofejne suše.

O toj temi odlučio se pozabaviti poznati domaći Youtuber koji se zove ‘Lažna devetka’. U pitanju je veliki nogometni fan koji na Youtubeu ima gotovo 40 tisuća pretplatnika, a njegovi video materijali redovito imaju zaista golemi broj pregleda. Uglavnom se bavi aktualnostima iz nogometnog svijeta pa je tako na red došao otkaz Dambrauskasu.

Dotični je prije tri dana objavio video pod nazivom -ISTINA O VALDASU PROCURILA IZ SVLAČIONICE?-. U tom videu je objavio Whatsapp poruke koje su kružile društvenim mrežama, a on ih je dobio od nekoliko svojih korisnika. U porukama se može vidjeti kako je puklo na relaciji trener – igrači, a čak se spominje i fizički obračun.

A onda je ‘Lažnu devetku’ ubrzo dočekao šokantni mail od Press Hajduka. Naime, iz Hajduka su mu poručili kako odmah mora ukloniti taj “kontroverzni” video jer šteti ugledu HNK Hajduka, a ukoliko se to ne dogodi onda će morati poduzeti pravne korake.

‘Lažna devetka’ je vrlo brzo odgovorila na ovaj mail objavljivanjem novog videa, a u komentarima se može vidjeti kako ima podršku i od hajdukovaca. Uostalom, dotični ne bi imao čak 40 tisuća fanova da ne radi dobar posao….

Komentari

komentara

« Povratak