JESTE LI PRIMIJETILI OVAJ DETALJ? Evo što je Modrić napravio nakon promašenog penala!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, bio je na klupi za pričuve tijekom utakmice između Manchester Citya i Real Madrida.

U igru je ušao tek u 79. minuti kada je zamijenio njemačkog veznjaka Tonija Kroosa. Iako je solidno odradio svoj dio sve do kraja produžetaka, hrvatski kapetan mogao je postati tragičar s obzirom da je promašio svoj jedanaesterac u raspucavanju. No, spasio ga je ukrajinski vratar Lunin koji je obranio poslije dva penala.

I unatoč promašenom jedanaestercu, navijači su oduševljeni s onim što je Modrić napravio nakon toga. Naime, kako piše 24sata jedanaesterci se obično izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna ‘nestane’, a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine.

I odužilo se vraćanje lopte na teren te je idući izvođač Bernardo Silva (29) bio poprilično nervozan kod čekanja, a ‘obilo mu se o glavu’ to i kod izvođenja kad mu je ‘živu loptu’ uhvatio golman Andrij Lunjin (25).

– Znao je što radi. Ispucavanje lopte na tribine razlog je zašto je Silva promašio penal. Modrićev potez od 1000 IQ – komentar je na društvenim mrežama.

Komentari

komentara

« Povratak