JESTE LI PRIMIJETILI OVO? Bad Blue Boysi opako spustili navijačima West Hama!

FOTO:

Ako se nekoga treba pohvaliti u domaćim redovima iz jučerašnje utakmice onda su to svakako Bad Blue Boysi, navijači Dinama. Sjever je bio fino ispunjen te su bodrili svoj Dinamo sve do kraja utakmice bez obzira što je West Ham vodio praktički cijelu utakmicu.

A za gostujuće navijače su imali zanimljivu poruku. Naime, Bad Blue Boys su sinoć za vrijeme utakmice 1. kola skupine H Europske lige znalački su spustili West Hamovim pristalicama, na način da su na gornjoj tribini na Sjeveru istaknuli poruku: Congratulations, You Have Just Met the (Čestitamo, upravo ste upoznali…) A na donjoj etaži visio je veliki transparent Bad Blue Boys.

Odgovor je to zagrebačkih ultrasa na slavnu vizitku nekad žestoke i legendarne huliganske ekipe West Hama ICF (Inter City Firm), koja je svojim žrtvama nakon što su ih pretukli u usta ili na tijelo stavljali podsjetnicu na kojoj je pisalo: Congratulations, You Have Just Met the ICF – Čestitamo, upravo ste upoznali ICF.

Inače, Bad Blue Boysi su neumorno pjevali čitavu utakmicu i pokušali probuditi uspavanu momčad Dinama, a u tom naumu nisu odustajali do posljednje minute. No, navijački posao je odrađen…

Isto tako, uoči utakmice Boysi su na jugu maksimirskog stadiona napali grupu West Hamovih navijača i uzela im transparent, a nakon susreta dogodilo se još nekoliko napada na taxije koji su prevozili pristaše Čekičara prema centru, odnosno prema hotelima.

Komentari

komentara

« Povratak